Tatarák z lososa

Na dravý tatarský biftek z lososa budeme potřebovat :

Suroviny:

  • 500 g čerstvého lososa
  • 1 šalotka
  • drcený pepř
  • 1 cibule
  • sůl
  • máslo

Recept:

Očištěnou a omytou cibuli na jemno nakrájíme a vysypeme do připravené mísy.Syrového lososa zbavíme kůže a  nejlépe zubatým nožem nastrouháme lososa na  tak, aby se maso oddělilo od bílých blanek.

Poté jej přidáme spolu s ostatními přísadami do mísy k nakrájené cibuli.Vše řádně promícháme a dochutíme solí a pepřem případně podle chuti i sojovou nebo worcestrovou omáčkou.

Dále si připravíme topinky tak, že krajíc chleba překrojíme šikmo na dva díly a na rozpálené pánvi smažíme dozlatova. Po usmažení topinky potřeme česnekem a osolíme. Tatarák z lososa naneseme na topinky ve větší vrstvě a ihned podáváme.

2 komentáře to “Tatarák z lososa”

  1. aaron Says:

    .

    tnx….

  2. eric Says:

    .

    thanks….